Repart

WAAR WE VOOR STAAN

Wij -Michel Lamtink en Arjen Mol- werken aan een ondernemender wereld. Ondernemerschap draait om het boeken van resultaten. Resultaten die goed zijn voor jezelf, de ander en het groter geheel. Wij geloven dat duurzame resultaten starten in de binnenwereld van een individu.

Nog veel te veel mensen gaan slaapwandelend door het leven, zijn zich niet bewust van hun verlangens en talent. Wij willen verborgen potentieel aanboren en mensen ertoe aanzetten om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen. Want wie wordt verleid door ambitie, werkplezier en verlangen naar ontwikkeling, gaat denken in mogelijkheden. Hij ziet kansen, wordt zich bewust van zijn eigen doelen en talent, handelt proactief. Hij acteert niet vanuit ‘moeten’, maar neemt de regie voor zijn eigen rol en de context waarin hij functioneert. Wie gedreven en geïnspireerd werkt, loopt als vanzelf harder, in verbinding met zijn organisatie. Energie wordt actie.

Een organisatie die ondernemend is, biedt ruimte aan passie en talent. Durft  ‘goed’ ter discussie te stellen om ‘geweldig’ te bereiken. Durft opnieuw te vertrekken. Met als natuurlijke output meer omzet, minder kosten en een hogere tevredenheid.

WAT WE DOEN

Mensen en organisaties die de ambitie hebben of de noodzaak voelen om te groeien en te ontwikkelen, brengen wij in beweging. Beweging die leidt tot betere performance. Dat doen we door hen uit te dagen om gehoor te geven aan het verlangen zichzelf te overstijgen. En door spontane energie te mobiliseren. Of we nu werken aan talentontwikkeling, leidersOndernemender wereldchapsontwikkeling, intern ondernemerschap of cultuurverandering, we verleiden medewerkers op alle niveaus van de organisatie tot meer eigenaarschap. Want mensen die werken vanuit hun talent en passie, die doen wat bij hen past en daarin hun verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van hun organisatie, zijn tot grootse dingen in staat. Zij hebben een verrassende impact op hun omgeving. Helemaal als ze samen vooruit willen en in hetzelfde geloven. En dat vertaalt zich in resultaten.

Ons credo is ‘Een gids kan pas gidsen als hij de reis zelf ook heeft ondernomen’. Hebben wij recht van spreken? Jazeker. Ons werk is autobiografisch geworden. We groeiden, verloren de lichtheid van de beginperiode en gingen terug naar de kern van wat wij willen. We experimenteren, spelen, stellen vragen, ontdekken. Repart onderneemt, adviseert en is maatschappelijk actief.

WIE WE ZIJN

Samen hebben we meer dan 30 jaar advieservaring in organisaties waarin professionals werken, en hebben we tientallen leiderschapsontwikkelingstrajecten ontwikkeld en begeleid. Met regelmaat verschijnen op ons vakgebied artikelen van onze hand. Naast Repart hebben we nog vier andere bedrijven (mede-)opgericht: Leerkwadraat, Opleidingsnetwerk, Debiteurnet en Vooreffe. Lees hier meer over Arjen en Michel.