Michel Lamtink

Michel Lamtink

Michel Lamtink en Arjen Mol zijn de oprichters van Repart. Je leert Michel beter kennen aan de hand van zijn reactie op 5 prikkelende vragen…

Wat weet je zeker?

We leven in een tijd met oneindige mogelijkheden. Er zijn altijd meer kansen en mogelijkheden dan we in eerste instantie zien. En wat je wilt is in potentie al aanwezig.

Wat draag jij bij?

Vanuit energie en rust breng ik inspiratie, nieuwe inzichten en creativiteit. Daarbij daag ik mezelf en anderen uit om vanzelfsprekendheden en overtuigingen ter discussie te stellen. De rol van gids past bij mij: ik creëer een beeld van de hoofdlijn en de vervolgens te nemen stappen.

Welke veranderingen zie je?

Er is een groeiend besef dat door ons gecreëerde systemen niet langer adequaat zijn. Leuk is dat er een groeiende massa is die experimenteert met alternatieven; initiatieven die doen wat ze belijden. Van praten over naar doen. No more prices for predicting the rain, only prices for building the arc! Ook zie ik een groei in verschilligheid; people who give a damn. We experimenteren ons naar een tipping point. Een fantastische ontwikkeling om als mens, ondernemer en organisatieadviseur aan te mogen bijdragen.

Hoe leidend ben je?

Leiden en volgen zijn twee kanten van dezelfde medaille. Van beide kan ik genieten. Ik ben geen early-adaptor (ik lig ’s nachts niet als eerste voor de winkel voor een nieuwe iPhone), maar ben ervan overtuigd dat je deel moet nemen aan een wedstrijd om hem te winnen.

Als geld en tijd geen rol zouden spelen, wat zou je dan doen?

Wat ik nu ook al doe, met misschien wat accentverschillen J. In verschillende rollen wil ik samen met anderen ondernemen en bestaande systemen op de kop zetten. En ik wil tijd besteden aan onze kinderen en aan persoonlijke ontwikkeling (spiritueel, emotioneel, fysiek en cognitief). Verder zou ik nog meer gave dingen op unieke locaties willen doen, zoals snowboarden en mountainbiken in Whistler (Canada), op de Kilimanjaro in Tanzania en in Riksgransen (Zweeds Lapland).